همه چیز درباره ی کنکور و امتحان دادن

مجموعه نکات و سوالات کنکوری و . . .

همه چیز درباره ی کنکور و امتحان دادن

مجموعه نکات و سوالات کنکوری و . . .

چند تا روش برای درس خوندن . . .

چند تا روش برای درس خوندن . . .

قبل از هر چیز مطمئن باشید این توصیه ها کاملا از سر تجربه و تفکر زیاد بدست آمده و میتوان آنها را در راه رسیدن به موفقیت در کنکور مفید دانست.

* در مورد درس های دبیرستان :

- دو درس ادبیات و دین و زندگی

این دو از دروس حفظی محسوب می شوند و نیازی نیست تا بهمن ماه خوانده شوند، زیرا خواندن آنها تاثیر چندانی نخواهد داشت و تنها موجب اتلاف وقت می شود.

- دو درس انگلیسی و عربی

برای درس انگلیسی پیشنهاد می شود هر روز صبح بدون استثنا کلمه حفظ کنید, بهتر است ابتدا از کتب دوره راهنمایی شروع کنید و سپس به سراغ کتب دبیرستان بروید. (نیم ساعت در هر روز کافیست ). اما عربی, سختی عربی در قواعد و تجزیه و تحلیل آن است . پس باید این طور بخوانید, ابتدا قواعد هر درس را بخوانید و سپس متن درس را تجزیه و تحلیل کنید، توجه داشته باشید قسمت دوم از قسمت اول مهمتر است، یعنی اگر شما صرفا قواعد بخوانید مطمئن باشید که نتیجه نخواهید گرفت ( برای موفقیت بیشتر پیشنهاد می کنیم آیات قرآن را نیز تجزیه و تحلیل کنید)

- ریاضی و فیزیک و شیمی

این سه درس، خصوصا درس ریاضی را می بایست از ابتدای تابستان شروع کنید به دلیل اهمیت فوق العاده ای که این دروس دارا هستند، زمانی که به مدرسه می روید، لازم است روزی سه تا چهار ساعت این سه درس رو بخوانید و روزهایی که به مدرسه نمی روید توصیه میکنم روزی شش تا هفت ساعت این دروس رو بخوانید، پیشنهاد می کنم سه روز هفته را به ریاضی ، دو روز به فیزیک و یک روز را به شیمی اختصاص بدهید.

* درس های پیش دانشگاهی

لازم می دانم دروس پیش دانشگاهی را هم زمان با درس دادن دبیر در مدرسه بخوانید و سپس تست بزنید. حتی می بایست امتحان پایان ترم را از این دید نگاه کنید، در شرایط عادی می بایست پیش از تعطیلات عید نوروز درس های دوره ی پیش دانشگاهی را تقریبا به پایان رسانده باشید. چون اگر بخواهید با مدرسه پیش بروید زمان کافی برای زدن تست و کار کردن بر روی سرعت و دقت در زدن تست رو نخواهید داشت .

* درباره ی تست زدن :

درس های پیش دانشگاهی را همزمان تست بزنید اما درس های دبیرستان را بعد از تمام کردن هر کتاب، تست مربوط به آن کتاب را بزنید، (برای شروع 100 تست برای هر کتاب کافی است )

بعضی کتاب های تست تعدادی نکات تستی دارند که قبل از هر مجموعه تست این نکات را ارائه می دهند، در مرحله اول تست زدن، اصلا نیاز نیست که این نکات رو بخوانید چون به غیر از گیج کردن و تضغیف روحیه تاثیری دیگری ندارند. بهتر است این نکات را از بهمن ماه به بعد که دوره ی دوم تست زدن دروس دبیرستان و ترم اول پیش دانشگاهی را شروع می کنید، بخوانید، از این زمان به بعد باید شروع به خواندن ادبیات و دین و زندگی کنید، دو ماه اول این دو درس را در زمان های بیکاری و برای استراحت و در زمان هایی که حوصله ی درس خواندن را ندارید بخوانید، بدلیل اینکه قدری شیرین و متنوع هستند و به شما فشار نمی آورد .

تست زدن مربوط به هر کتاب را می بایست تا عید به اتمام برسانید، و از عید به بعد تست های جامع را بزنید و حتما در آزمون های جامع گزینه ی دو، قلم چی و یا سازمان سنجش شرکت کنید. صد در صد مطمئن باشید که اگر مرحله ی آخرکه زدن تست جامع و شرکت در آزمون های جامع است را انجام ندهید , امید چندانی به موفقیت شما نیست .



*کلاس های کنکور :

بهتر است وقت خود را با رفتن به کلاس های کنکور هدر ندهید. ولی در کلاس هایی که مدرسه برای شما می گذارد حتما شرکت کنید. اگر خواستید می توانید از جزوه های دبیرهای مختلف در زمینه های مختلف استفاده کنید ولی به طور محدود، چون اگر در این زمینه زیاد وارد شوید نتیجه ای جز سردرگمی برای شما ندارد. سعی کنید خود مطالعه کنید و یاد بگیرید .

*توصیه های جانبی :

- هرگز قبل از مطالعه ی خوب و کامل به کتاب های تست نزدیک نشوید، حتی یک نگاه کوچک برای دیدن سطح سؤالات بسیار مضر است و می تواند باعث تصیف روحیه شما بشود و شما را دچار اضطراب کند.

- از چشم و هم چشمی با دیگر دوستان پرهیز کنید، برنامه ای که برای خودتان ریخته اید را ادامه بدید و کاری به تعداد ساعت و نحوه ی درس خوندن دیگران نداشته باشید.

- توقع خانواده را در مورد خودتان بالا نبرید و جلوی زیاد شدن بیش از حد آنرا بگیرید.

- چند ماه اول احساس می کنید که سطح تست ها خیلی بالاست اما بعد از این مدت برای شما عادی می شود.

- سعی کنید از روش های درس خوندن افرادی که در کنکور سالهای قبل موفق بوده اند استفاده کنید و با آنها مشورت کنید .

- زمانی که حوصله ندارید درس نخوانید و یا اگر حوصله ی خواندن درس خاصی را که در برنامه آورده اید ندارید، درس را عوض کنید و هر درسی را که مایلید بخوانید، کم پیش می آید که دانش آموزان ساعی حوصله ی درس خواندن نداشته باشند، اما زیاد پیش آمده که حوصله ی خواندن یک درس خاص را نداشته باشند، در چنین شرایطی که کاملا عادی است می بایست درس را عوض کرد و درس دیگری برای خوندن انتخاب کرد.

- سعی کنید تنها درس بخوانید و یا حداکثر دونفره

- به برنامه های تلویزیون زیاد توجه نکنید و همان طور که راحت هستید و دوست دارید درس بخوانید، روز یا شب، صبح یا بعد ازظهر

امیدوارم در کنکور سال آینده موفق باشید !

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد